Cautare

61394 de rezultate pentru "clasamentul din onoare" (6.51 secunde)
In urma cu 113 ani, prin Decret Regal, la 29 aprilie, Regele Carol I instituia titlul de Veteran de Razboi, in baza prevederilor Conventiei de la Geneva din 1870 a statelor europene, in onoarea combatantilor acoperiti de glorie pe redutele Razboiului de Independenta.
Furtuna iscata in PPRM duminica, odata cu anuntarea neasteptatei reveniri a lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului, s-a intetit ieri culminand cu excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid.
Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Calarasi. Sportiva care domina de mai bine de un an ierarhia jucatoarelor de tenis din lume a primit titlul la o initiativa a comunitatii aromanilor din judet.
Forumul Civic Romanesc a solicitat Academiei Romane, printr-o scrisoare deschisa, din 28 noiembrie, sa retraga "de urgenta" titlurile de membri de onoare lui Constantin Balaceanu-Stolnici si lui Nicolae Corneanu, Arhiepiscopul Timisoarei si Mitropolit al Banatului.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a indemnat luni, in Biroul Permanent National, la "atentie" in stabilirea candidatilor partidului in colegiile uninominale pentru alegerile parlamentare, afirmand ca printre candidati nu trebuie sa se regaseasca doar "patroni".
Basescu a spus ca tara noastra are o datorie "legala, morala si de onoare fata de romanii de peste Prut", considerand ca cenzura, amenintarile si violentele practicate de regimul Voronin indica un sentiment de ilegitimitate si nereprezentativitate din partea celor aflati la putere in Republica Moldova.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi, dupa terminarea sedintei cu membriii din conducerea formatiunii, ca acum mingea a trecut din nou in curtea Cotroceniului, iar Traian Basescu va fi responsabil pentru torpilarea Coalitiei, in cazul in care va accepta propunerea facuta de premierul Emil Boc de a-l remania pe Dan Nica, ministrul de Interne si vicepremierul Guvernului.
Personaj greu care sta in spatele multor decizii din Partidul Social Democrat. Presedintele de onoare al PSD, l-am numit pe Ion Ilescu, crede ca functia de premier pentru edilul Klaus Johannis este o solutie de moment, situatia schimbandu-se radical dupa alegerile prezidentiale.
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat ca de carcotasi marginasi ca Dancu si Rus nu are nevoie acest partid. ... Eu cred ca este gresit din partea unor militanti sa se dezica de cei care au fondat partidul.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul.ro, ca sambata, la Congresul PSD, o sa le aduca la cunostinta colegilor de partid hotararea sa de a se retrage. ... "Am decis sa ma retrag din orice functie executiva si de partid.
Pentru a nu slabi forta PSD, Ion Iliescu, presedintele de onoare al social-democratilor, nu exclude ramanerea in forurile de conducere ale PSD, in pofida declaratiilor recente, in care isi anunta retragerea din prima linie a partidului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, considera ca presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, nu poate lasa politica deoparte, pentru ca traieste din aceasta si are o indelungata experienta in acest sens.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, sustine ca Romania se afla intr-una dintre cele mai grave situatii de pana acum si constata "o degradare a vietii politice".
"Din punctul meu de vedere, lucrurile nu au mers din 1990 cum as fi vrut eu si nu sunt dispus azi nici sa fac pe prostul si nici sa ma las victima propagandei unui om care nu a clarificat raporturile sale cu Securitatea nici macar cat le-a clarificat CNSAS in ce-l priveste pe Dan Voiculescu.
Desfiintarea IRR, un abuz - am dat un semnal sa se opreasca Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a continuat sa acuze, intr-o declaratie pentru Ziare.com, intentia Puterii de a desfiinta Institutul Revolutiei Romane, pe care il patroneaza, considerandu-l un abuz si o interventie nepermisa din partea Guvernului, intrucat institutia e subordonata Senatului.
Se naste acum un partidulet - Noua Republica, pentru care vrajmasul principal este PSD Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, ca se naste acum "un partidulet - Noua Republica", pentru care "vrajmasul principal" este PSD.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat astazi pentru gandul ca nu impartaseste opiniile critice la adresa lui Ponta, aparute imediat dupa discursul acestuia in Parlament. ... INTERVIUL INTEGRAL CU PRESEDINTELE DE ONOARE AL PSD, ION ILIESCU: ... A salutat demisia lui Boc, lucru cerut de cei din strada.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este de parere ca pozitia Romaniei fata de aderarea Serbiei la Uniunea Europeana este "agresiva" si ca astfel se strica relatiile cu tara vecina.
Ion Iliescu crede ca PDL a ales neinspirat culoarea verde Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Targoviste, ca PDL a ales neinspirat culoarea verde, pentru ca ‘‘in istoria Romaniei verdele a fost culoarea legionarilor, a miscarii celei mai odioase din istoria politica a Romaniei anilor ‘30‘‘.
Dezamagirea ar fi totala daca cetatenii il voteaza pe Basescu Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca, in situatia in care Traian Basescu ar fi votat la referendumul de demitere pentru a-si continua mandatul, aceasta ar inseamna ca USL nu a inteles "starea de spirit a lumii".
google-analytics.com